Waarom gaan CHRISTENEN in deze lockdown nog steeds naar de kerk? | DANNY OP STRAAT S02E06

15 okt. 2020
161 746 Weergaven

Danny duikt in de wereld van streng gelovige christenen. Zij liggen onder vuur, want er zijn nog steeds kerken, die tegen het advies van de overheid in grote groepen mensen ontvangen. SGP-jongeren en christenen van 1life noemen corona een zegen, want het is drukker dan ooit. Meer zien van Danny op straat? Check: bit.ly/2EdpwA4
#DannyOpStraat #NPO2
Danny Ghosen doet op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen in Nederland op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Danny investeert in de betrokkenen, treedt mensen met een open vizier tegemoet en deinst niet terug als het bedreigend wordt. Zo weet hij bloot te leggen wat de problemen zijn en waar deze vandaan komen.
Iedere donderdag om 17.00u een nieuwe aflevering van Danny op Straat op dit kanaal. Ook iedere donderdag hier te zien om 21:10 op NPO2 en on demand via NPO Start: www.npostart.nl/
Meer van de NTR? Volg ons op:
NLworld: nlworld.info/stream/vYIUfdklMDqUnl5GLjXZhA.html?view_as=subscribe?sub_confirmation=1
NPO Start: www.npostart.nl/
Instagram: instagram.com/omroepntr/
Facebook: facebook.com/ntromroep/

Reacties
 • Nemen de kerken wel genoeg eigen verantwoordelijkheid?

  NTRNTR7 maanden geleden
  • @Fatima Achy Daarin zijn de meningen verdeeld. Ik wens je het beste!

   Gaby GroenendijkGaby Groenendijk3 maanden geleden
  • @Gaby Groenendijk kwetsbare opmerken ...??? Och wat een tere zieltjes.Als jij overtuigd bent van jou geloof kan niemand jou kwetsen.

   Fatima AchyFatima Achy3 maanden geleden
  • @Djuke Jagersma dat weet ik wel zeker, maar heeft in principe niks te maken met hoeveel fucks god geeft om zijn kudde (is dat het juiste woord? ) wat zou je erger vinden? God die niet bestaat of god die bestaat maar geen moer geeft om zijn/haar mensen?

   maartonmaarton5 maanden geleden
  • @maarton Er zijn meer mensen die geven om God dan om jou.

   Djuke JagersmaDjuke Jagersma5 maanden geleden
  • @Djuke Jagersma gemiste kans. Nu zullen we nooit weten of god bestaat en een moer om zijn fanclub geeft.

   maartonmaarton5 maanden geleden
 • ik ben zelf christen maar deze mensen zijn echt radicaal en hebben geen eigen wil meer. Enige wat ze uitmaakt is alles goed doen. Ze zouden hun eigen kind opofferen als God dat opdraagt. van kinds af aan gehersenspoeld. je kunt ook geloven en een eigen wil hebben.

  the wolfmanthe wolfman3 maanden geleden
 • Jesus Christus= (Wort) Gott= Reich Gottes= Wahrheit= Gnade= wahre Liebe= Heiliger Geist= Wiedergeburt nach Ebenbild Gottes= ewiges Leben. Satan= Herr dieser Erde= Materie= Geld= Religion= Weltsystem= Fleisch/ Mensch (666)= Strafe= Tod. An alle Menschen, welche es nicht wissen oder darüber nicht bewusst sind: Gott ist ganz anders als man Ihn auf dieser Welt beschreibt. Es ist aber möglich, Jesus Christus persönlich zu begegnen und kennenzulernen. Vorausgesetzt, dass man Ihn von ganzem Herzen sucht und imstande ist auf das theologische Wissen zu verzichten, um mit der Wahrheit beim Heiligen Geist konfrontiert zu werden. Ohne dass man Angst hat, Ihm die Fragen zu stellen, denn Er antwortet, wenn man ehrlich fragt und sich auf Ihn verlässt, anstatt auf Menschen. Man kann Seine Stimme hören lernen. Es ist am wichtigsten, die persönliche Beziehung mit Gott zu pflegen, anstatt sich mit verschiedenen Lügen der menschlichen Religion fesseln zu lassen.. Das auf meinem NLworld- Kanal angebototene Facebook weist auf den einzigen, richtigen Weg hin, welcher Jesus Christus ist...

  Bartosz KaczanBartosz Kaczan3 maanden geleden
 • echt ziek hoe danny niet in lachen uitbarst

  MessiahNervesMessiahNerves3 maanden geleden
 • Vind het alleen jammer dat deze kinderen al vanaf jonge leeftijd gehersenspoeld zijn met het "geloof".

  5a2d35325a2d35323 maanden geleden
 • De overheid zou (domme) burgers wel mogen beschermen tegen dit soort evangelies. (Vanavond verdien ik lekker centjes terwijl jullie god aanbidden)

  Koude KroketKoude Kroket3 maanden geleden
 • Alleen de christenen hebben sociale contacten nodig..😂😂😂 Egoistische gemeenschap is het.

  Raoul HelderRaoul Helder3 maanden geleden
 • Hoe o zo machtig de kerk ooit was, zij zal nooit meer schijnen. Nooit meer. De kerken/religies over de gehele aarde door de eeuwen heen hebben bloed vergoten van miljoenen onschuldigen. Oorlogen gevoerd in naam van God. Sexueel misbruik met kinderen hebben beoefend, gebeurd nog steeds. Kinderen hebben geofferd, gebeurd nog steeds. Samen werken met politiek. Alles in hun eigen belang. Schijnheilig met valse informatie blijven ze roepen. Kom tot jezus kom tot god! In de hemel leeft er geen jezus. Helaas maar waar. Die wetenschap heb ik ontvangen. Dit leven is een groot leerschool. Of je kunt het zien als een test maar zelf vind het een negatieve lading hebben. Er ligt overal informatie met waarheden en met leugens. Wie heeft “de wil” om te zoeken naar de waarheid omtrent het leven en over God. Ik zeg altijd “Hou je van het leven dan hou je van God”. Stel jeZelf de vraag: Wat komen we hier doen op aarde? Wat is mijn werkelijke doel? Wat kan ik bijdragen aan de duisternis waar de gehele mensheid zich in bevind hier op aarde? Ga ik mijn eigen vrije wil gebruiken om keuzes te maken mbt mijn leven? Laat ik mij brainwashen en indoctrineren door zgn maatschappelijke vervormde waarde en normen? Neem ik mijn verantwoording mbt mijn leven en dat van anderen. God houd van geesten die oprecht vanuit hun hart leergierig zijn en op zoek gaan naar Hem in zichzelf. God is zooo dichtbij en Hij is LIEFDE🔥🔥🔥 ons licht in deze duisternis. Het zal de kerken gaan verbazen dat wanneer de aanval begint zij zich nog gewoon op aarde bevinden. Want ze hebben de boodschap verkeerd begrepen. Helaas zijn ze blind en doof.

  Yehovah’s Samurai Rebel Queen WarriorYehovah’s Samurai Rebel Queen Warrior3 maanden geleden
 • Psalm 91

  PeKa777PeKa7773 maanden geleden
 • Wie God leert kennen, kan Hem de rug niet meer toekeren! Daarom is ook dat verlangen om samen Hem te aanbidden, wij worden als magneten naar Hem toegezogen! Dat kan je gewoon niet uitleggen, dat moet je echt wel beleven en Hem kennen om dàt te begrijpen. Natuurlijk worden christenen ook ziek, Jezus zei dat we in deze wereld lijden en verdrukkingen zullen hebben, maar niets weegt op tegen de eeuwigheid met Hem. Mensen begrijpen het verlangen naar God niet. Vandaar ook Danny die constant maar doelde op de kerk als 'gebouwsinstelling ' , hij begrijpt niet dat de kerk van God, geen gebouw is, maar allemaal verschillende mensen, die elkaars arm, been, voet, hand , buik, neus , mond, oor zijn. We kunnen niet zonder elkaar. En de plaats van aanbidding dat is samenkomen, in Hem allereerst loven, prijzen, danken, maar ook troosten, bemoedigen . En dat is nu net wat men niet begrijpt. We zijn een familie. En Jezus vraagt van ons ook, onze samenkomsten niet te verzuimen, net omdat we net zo'n bemoediging en troost nodig hebben in een gevallen wereld als deze . God kan men het zwijgen niet opleggen. Hij is namelijk God. En dat virus, is deel van deze wereld, ja, het maakt mensen ziek en kan tot de dood leiden, maar dat doen andere ziektes ook en dat doet je lichaam sowieso ook. De dood discrimineert niemand. Iedereen moet dat vroeg of laat meemaken. Het is je eeuwigheid dat telt. Je lichaam is vergankelijk, maar je ziel niet, en wat voor leven je hebt gehad, dat komt tot ware uiting na de dood. Los van God in eeuwigheid verbannen van Hem, maar in of liever met Christus in je leven , sterven is in eeuwigheid in Zijn heerlijkheid. En wie wil leven, ook na de dood, Christus is het Levende Water. Hij zegt: Kom tot Mij allen die vermoeid zijn en belast, Ik geef u Mijn vrede, Niet zoals de wereld u geeft, maar de vrede van de Heere. En echt waar, éénmaal dat je die vrede kent, dan pas begrijp je: ja! Dit is waarom ik leef! Dus, aan iedereen die wat kritisch is, je kan het echt niet begrijpen, als je niet op zoek gaat naar Wie Hij is.

  Rebecca DRebecca D3 maanden geleden
 • Het gaat allemaal niet om de kerk of om mensen,het draait allemaal alleen om Koning Jezus!!!!

  vincent roosendaalvincent roosendaal4 maanden geleden
 • De meeste gelovigen hebben meer vertrouwen in de wetenschap dan in God met hun mondkapjes en medicijnen enzo

  Dennis DaarDennis Daar4 maanden geleden
 • Jezus heeft nooit gezegd dat hij een God is en dat hij aanbeden wil worden. De Kerk heeft van Jezus een God gemaakt. Beste christenen lezen de evangeliën met open ogen en beseffen dat Jezus een boodschapper is van onze Schepper. Jezus aanbad GOD De islam is de juiste weg naar GOD, het aanbidden van één God, onze Schepper, is waar het bij de islam om draait. almachtig en opdrachtgevend Zijn volgelingen om tot de GOD te bidden. Hij aanbidt Mathew 26:39. Terwijl hij een beetje verder ging, viel hij met zijn gezicht op de grond en bad. Lees ook Lukas 5:16 --- 6:12. 9:18 --- 9:28 --- 29 --- 11: 1 --- 22:41 --- Marcus 14:35 --- 1:35 ----- 6:46 Mathew 14:23 --- 26:36 ---- 26:42. Jezus riep God als mijn God Johannes 20:17 en Openbaring 3:12, Mathew 27:46 en Marcus 15:34. Jezus werd besneden Lukas 2:21 De wonderen van Christus waren, zo God het wil, Lucas 11:20 ، Mathew 12:28 God stuurde Jezus zoals de profeten Johannes 5:30 zonden, Jezus sei in het gebed van de Heer dat onze Schepper ons onze zonden vergeeft Mathew 6: 9 ---- 13, Lucas 11: 2 ----- 4. De profeet Mohammed wordt genoemd in de bijbel Johannes 14:16 --- 15:26 ---- 16: 7 ----- 16:13 ---- 14, Mathew 21:43

  Bilaal omarBilaal omar4 maanden geleden
 • Er zijn toch meer mensen zonder hersenen dan ik dacht. Dat ze nog steeds in die onzin geloven. Wat een stelletje zwak begaafden.

  Youtube BoardYoutube Board4 maanden geleden
 • De 'ons kan niks gebeuren, want magisch denkbeeldig vriendje'- houding kost op dit moment tientallen levens. Maar oh wee als een vrouw een keer een abortus pleegt. Dan schreeuwen ze moord en brand.

  VrelkVrelk4 maanden geleden
 • Mensen die geloven dat een 'big bang' alles heeft gecreërt zijn superdom. DNA kan zich onmogelijk zelf creëren, het is een code die alleen door een intelligente maker kan gemaakt worden. Bekeer jullie voor het te laat is zoniet veel plezier met de antichrist..

  Follower Of ChristFollower Of Christ4 maanden geleden
  • @Vrelk hahahah feiten? Het is allemaal pseudo science; als je even kritisch kijkt valt het gewoon allemaal uit elkaar. Waar zijn de botten van de overgangsfases van de mensapen? Of je liegt dat je onderzoek hebt gedaan of je bent niet zo goed onderzoeken want er is een hele lijst die bevestigt dat jezus heeft bestaan, zelfs seculaire bronnen. Ik weet niet waar jij je info haalt maar je moet niet alles geloven wat ze je vertellen. Btw wat een stomme vergelijking, zou jij gemartelt en gevangen genomen worden voor een leugen? Het waren joden die door hun eigen volk verjaagd werden. En wat dan met alle andere historische bewijzen zoals sodom en gomorra, het rijk van egypte en babylon?

   Follower Of ChristFollower Of Christ4 maanden geleden
  • @Follower Of Christ Tsja, dit bedoel ik. In plaats van je te gaan verdiepen in wat er *echt* wordt beweerd, maak je er natuurlijk gewoon een idiote karikatuur van. Dat zag natuurlijk niemand aankomen. Liever het makkelijke sprookje dan de moeilijk te begrijpen feiten. Hilarisch inderdaad dat we letterlijk tienduizenden fossielen en skeletten hebben van gigantisch veel overgangen tussen verschillende dier- en plantensoorten over miljoenen jaren. Maar je kunt inderdaad ook gewoon het vaste lijstje afgekauwde creationistenleugens afgaan. Ik heb dit niet op school geleerd, ik heb zelf onderzoek gedaan. EN je hoeft tegenwoordig helemaal niet veel moeite meer doen, onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde informatie is met een paar muisklikken weg. Ik heb btw onderzoek gedaan. Er bestaat geen enkele historische bron uit de eerste hand van het karakter Jezus. We hebben alleen maar van horen zeggen, tientallen jaren na de voorgestelde gebeurtenissen. Sommige bronnen (Josephus) zijn zelfs gewoon vervalst. En dat je sterft voor iets zegt geen reet over of het waar is wat je geloofde. Ik kan heel erg overtuigd zijn dat ik ben ontvoerd door buitenaardse wezens en die overtuiging mee mijn graf in nemen. Dan nog is er geen mens die om die reden moet geloven dat die buitenaardse wezens echt zijn.

   VrelkVrelk4 maanden geleden
  • @Vrelk nee tuurlijk we waren vroeger allemaal vissen en onze kiemen zijn verandert in longen door welke reden dan ook. Daarna zijn we kruipend uit het water gegaan en zijn we stilletjes aan in een aap verandert die daarna stap voor stap in een mens verandert. Wel grappig dat er geen fossielen en skeleten zijn die dit ondersteunen dus je moet de afbeeldingen van je school maar geloven als feit. Btw onderzoek de geschiedenis jezus heeft echt geleeft, de apstolen zijn gevangen genomen en vermoord vanwege hun geloof in de opstanding uit de dood van hun messias. Waarom denk je dat de apostelen hier zo van overtuigd waren?

   Follower Of ChristFollower Of Christ4 maanden geleden
  • Even vertaling; "Ik ben te dom en/of ongeïnteresseerd om me te verdiepen in hoe biologie en kosmologie écht tot antwoorden komen, dús moet een onbewezen toverwezen alles wel gemaakt hebben!!"

   VrelkVrelk4 maanden geleden
 • Geweldig, God is groter dan alle ellende! Amen .

  ToonToon4 maanden geleden
 • De moskeeën hebben het gelukkig wel goed aangepakt.

  QueenQueen4 maanden geleden
 • Ik als ex-Christen gun het alle gelovigen (niet alleen Christenen maar alle religieuze mensen) om hun vrijheid te behouden om samen in real life te aanbidden. Wat de meeste atheisten maar gewoon NIET in hun kop doorgedrongen krijgen is dat waar geloof inderdaad geen hobby is. Door mensen te vragen zich niet aan God's woord te houden vraag je ze eigenlijk atheist te zijn. Zo van ja leuk dat je de Bijbel of Koran gelooft maar als het ff niet uitkomt moet je gewoon "normaal" atheist zijn. Als je écht in God gelooft zijn God's wetten per definitie hoger dan menselijke wetten die tegen God's wetten ingaan. Anders ben je maar een hypocriet. Het recht om te geloven moet dus inhouden het recht om ZELF, zonder anderen met intimidatie, chantage, bedreiging, etc (ook emotioneel, niet alleen fysiek) God's wetten na te leven. Kost dat je je leven? So be it. Als je in leven na de dood gelooft is dat niet het einde maar het begin... Dus ja dat halve werk vind ik onzin. Of je gunt religieuze mensen hun recht om gelovig te leven of niet. Anders dwing je gelovigen lauw te zijn, wat in het geval van de Bijbel volgens hun God erger is dan koud...

  FreedomFisherFreedomFisher4 maanden geleden
 • Hoe meer godsdienst hoe meer Ellende . Ze weten niet wat ze doen . Hun leer is ern leugen .

  peace jenpeace jen4 maanden geleden
 • Als alles in handen van god ligt waarom is het dan zo,n teringzooi op aarde.Of is dat de wil van god

  rene de bolsterrene de bolster4 maanden geleden
  • Lees het in Genesis.

   Johan kJohan k4 maanden geleden
 • 😂

  Rens HovingRens Hoving4 maanden geleden
 • Gewoon naar de kerk gaan,corona is toch gelogen,u kunt het zelf op internet opzoeken,Corona is gelogen of corona lüge 🙏.

  Maikel SchulerMaikel Schuler5 maanden geleden
 • dit virus is niet natuurlijk maar gemaakt in een lab in wuhan betaald door Bill Gates

  Louis PeperzakLouis Peperzak5 maanden geleden
 • Hallelujah, Hallelujah 6:45. Ik voelde dat idd de Heilige Geest idd dat Danny idd een diepe verlangen binnen in zich heeft om de Heer te kennen. Maar moet Danny zelf het toe laten. Yes het klopt ik voelde dat ook ik had die gedachte ook. Lange tijd geleden. Hallelujah. Yes Vader.

  Dyamanti22Dyamanti225 maanden geleden
 • Wat een domme achterlijke mensen zeg, het heeft toch werkelijk helemaal geen verstand dit volk...

  XaVioNXaVioN5 maanden geleden
 • geweldig, ter plekke gedoopt

  Henk FlederusHenk Flederus5 maanden geleden
 • Ik mag hopen dat de wifi in de kerk uit is. Op zijn minst gedurende de dienst.

  Henk FlederusHenk Flederus5 maanden geleden
 • Opvallend al's het over God en Jezus gaat, gelijk kritiek, kindermisbruik alles wordt erbij gehaald. Maar als we het over geloof in Budah, brahman, etc etc hebben zou er geen reakties staan, hier al helemaal niet, over religie die opgedrongen wordt. Nou kijk dat maar s na je schrik je suf. Jesus gaat niet over moeten, maar om n liefhebbende relatie die juist vrede en vreugde brengt, anders waren er gewoon niet zoveel aanhangers. Mooie is dat je geen achtergrond hoeft te hebben maar alleen hoeft te vragen zodat Hij je waarheid toont, prachtig toch in deze kersttijd n kind dat de wereld in komt om ons in liefde en vrede te vinden met Hem. Dat kan n volwassen juist niet begrijpen, daarom zei hij ook, kijk naar kinderen die puur kunnen openstellen zonder biaz en vertrouwen, daar wil hij wonen.

  Loes Van EsLoes Van Es5 maanden geleden
 • fucking gekkies, allemaal

  3rd Smite3rd Smite5 maanden geleden
 • stelletje egoïsten, Met ze "het is waardevol voor me" terwijl er nog steeds mensen alleen dood gaan. Walgelijk!!!

  Merijn PostMerijn Post5 maanden geleden
 • Idd God gebruikt dit ten goede dat merk ik in mijn leven Jezus is Heer love Hem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️maar wij zijn verplicht tegenover God om met zijn allen bij het verzet aan te sluiten want wij moeten onze medemensen liefhebben en ondersteunen!

  R HovenierR Hovenier5 maanden geleden
 • Heel belangrijk Woord van God te verkondigen want de Heere Jezus komt snel!!

  Sita BechanSita Bechan5 maanden geleden
 • God is alleen goed! CORONA-MAATREGELEN is helemaal niet nodig. Nu er zoveel meer bekend is over het sars Covid virus. Huisartsen wees eerlijk tegenover uw cliënten, kijk en luister bv naar Dr. Elske de Klerk en Prof. Pierre Capel. Kom op tegen de overheid. Denk aan de eed die u afgelegd heeft. Maak je handen niet vuil aan dit nieuwe vaccin. De vaccins voor Covid-19 zijn gevaarlijk. NEP-PANDEMIEINFORMATIEBRONNEN Nieuwe vaccins voor Covid-19 Allereerst een vraag: zijn vaccins voor Covid-19 nodig? Covid-19 is volgens de officiële cijfers net zo ongevaarlijk als een griep. Bovendien zeggen de cijfers over aantallen besmettingen helemaal niets, want de PCR-test is ongeschikt. Hier is informatie over het geringe gevaar van het virus. Deze pagina gaat over de specifieke gevaren van vaccins voor Covid-19. Er zijn vijf belangrijke gevaren bij Covid-19 vaccinaties. Deze vaccins worden heel snel ontwikkeld. Normaal duurt het 5 jaar voordat een vaccin klaar is. Nu gaat dit veel sneller. Veiligheidsstappen worden overgeslagen. Gevaccineerden zijn dus proefkonijn. Nieuwe vaccins veranderen ons DNA. Het is een vorm van genetische manipulatie. De vaccins bevatten nanodeeltjes. Nanodeeltjes zijn nog nooit eerder toegepast in vaccins. Dit vormt een risico. De gevolgen op langere termijn zijn onbekend. Deskundigen waarschuwen voor een grote kans op onvruchtbaarheid na vaccinatie. Er worden in sommige landen nu al vaccins toegediend met achterlating van een digitale informatie-print op het lichaam. Dit heeft veel vérgaande consequenties. Daarnaast is er sprake van digitale vaccinatie-paspoorten. Dit alles staat niet los van vaccinaties in het algemeen. Op deze pagina is informatie te vinden over de veiligheid van vaccins tot nog toe. Hier is informatie over de overbodige vaccinaties voor de Mexicaanse griep in 2009 - 2010. Er was sprake van misleiding, bedrog en manipulatie door diverse organisaties. Er zijn duidelijke overeenkomsten met het huidige corona-beleid. Genetische modificatie door vaccins De Covid-19 vaccins die nu zijn of worden ontwikkeld, lijken voort te komen uit Frankenstein’s laboratorium. Er is sprake van nieuwe technieken voor genetische modificatie, die nooit eerder zijn toegepast. Een van de producenten van vaccins voor Covid-19 is Moderna. Het nieuwe vaccin voor Covid-19 is een mRNA vaccin. Een nieuwe methodiek. Een mRNA vaccin verandert het DNA van de gevaccineerde persoon permanent. Moderna’s Chief Medical Officer, Dr. Tal Zaks, legt in deze video uit hoe dit in zijn werk gaat. De cellen in het lichaam gaan zelf het vaccin produceren. Een van zijn uitspraken: ‘We are hacking the software of life.’ Tot nog toe is het Moderna niet gelukt een werkzaam mRNA vaccin te ontwikkelen. Om dit probleem op te lossen wordt nu gebruik gemaakt van nanotechnologie. De ontwikkeling hiervan is mede gefinancierd door Pentagon’s Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en de Bill & Melinda Gates Foundation. Meer informatie over het mRNA vaccin van Moderna. Dit programma van Kla TV gaat over deze vaccins, die ons DNA veranderen. Het is genetische manipulatie. Wanneer de genen door vaccins zijn veranderd, kan deze verandering worden doorgegeven naar volgende generaties. En deze vaccins maken geen einde aan de pandemie. Nieuwe methode voor toediening van DNA vaccins Op 12-03-2020, één dag nadat Covid-19 door de WHO tot pandemie is verlaard, verschijnt er een persbericht van farmaceutisch bedrijf Inovio. Hierin staat het volgende: “Inovio ontvangt subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation om het testen en opschalen van CELLECTRA® 3PSP’s eigen slimme apparaat voor de intradermale toediening van INO-4800, een DNA-vaccin voor COVID-19, te versnellen.” Het vaccin wordt met een naald onder de huid ingespoten en vervolgens geactiveerd door een apparaat dat een elektrische minipuls afgeeft. Hierdoor dringt het DNA de cellen van het lichaam binnen. Het ingebrachte DNA moet de antilichamen-respons opwekken. “INOVIO’s DNA-medicijnen injecteren geoptimaliseerde “plasmiden” direct intramusculair (in de spieren) of intradermisch (in de huid) in de cellen met behulp van een van INOVIO’s eigen CELLECTRA® smart devices. Het CELLECTRA apparaat gebruikt een korte elektrische puls om kleine poriën in de cel omkeerbaar te openen, zodat de “plasmiden” binnen kunnen komen. Hiermee wordt een belangrijke beperking van andere DNA- en andere nucleïnezuurbenaderingen, zoals mRNA, overwonnen.”10 Lieve mensen er is nog veel informatie te vinden op internet. Wees goed voor uzelf. De overheid is de weg kwijt. Ze zijn nu niet goed voor het volk, maar ronduit slecht. Mensen isoleren terwijl er nu zoveel meer bekend is over het corona virus. De NPO geeft eenzijdige informatie en nog foutief ook. Het hele systeem is verrot. Het moet op de schop! De WHO heeft niet juist gehandeld, zijn hebben het Sars Covid 02 virus op lijst A gezet, dat is toch debiel. Nederland heeft zelf zeer goede specialisten en hebben dus de WHO in het geheel niet nodig. Dus weg ermee! De meeste Nederlanders willen ook uit de EU, want de EU maakt meer stuk dan ons lief is. We hopen dat er spoedig geregeerd mag worden uit liefde, nu is er veel kwaad dat regeert. Ofwel zei mijn moeder, " de duivel regeert".

  Alleen LiefdeAlleen Liefde5 maanden geleden
 • In Hebreeën 10:25 staat dat we onze onderlinge BIJEENKOMST niet moeten verzuimen. Dat is een héél duidelijk statement uit, jazeker, het woord van God. God is de Allerhoogste Instantie, en Zijn woord heeft de allerhoogste autoriteit, alle aardse autoriteiten hebben zich daaraan te onderschikken!!!!

  Petra VanwerschPetra Vanwersch5 maanden geleden
 • Jezus’ naam is hoger dan elke andere naam! Hij regeert en is in controle! Niemand kan zijn volgelingen uit zijn handen rukken! Alles wat satan probeert om de stem v God en vd kerk tot zwijgen te brengen zal alleen maar het tegenovergestelde bereiken! Mensen zullen Jezus zoeken en vinden! Wij gaan straks naar Jezus! Halleluja

  Mrs. EmceeMrs. Emcee5 maanden geleden
 • God bewerkt alles ten goede voor hen die Hem liefhebben: zo staat het er en wat deze meneer zegt in het begin klopt al niet dan daarmee hij zegt dat God alles ten goede laat meewerken zonder te specificeren bovendien als het wel ergens staat moet hij het bijbelgedeelte aanhalen

  rsempel1rsempel15 maanden geleden
 • leven niet voor dit leven maar dat leven dat komt zegt hij in het begin, wat een gehandicapte denkwijze. Dus je leeft je leven niet maar zit maar te wachten op de volgende. BELACHELIJK. Daar gaat het goed mis: er is niks anders dan de aarde, slaap word wakker, slaap word wakker. Hemel hebben gehandicapten geïnterpreteerd. Je gaat dood/slaapt en wordt weer wakker/geboren HIER OP DEZELFDE AARDE. Deze hemel&hel onzin moet weg: beiden bestaan niet en zijn enkel hier op aarde te vinden: oogst wat je zaait ! Veel hypocrieten in de samenleving en vele gelopen in de onzin geschreven door mensen. Jezus bestond en ik besta, maar God en hiernamaals is verre van de beschrijvingen in de kudde Boeken. Ik hield van het geloof vanwege de beschaafdheid en orde die de boeken enerzijds aanmoedigen maar ze spreiden ook veel hypocrite, haat en leugens.

  Nazanin NazNazanin Naz5 maanden geleden
 • Goed werk Daniel. Dank je wel dat je dit doet. Ik bid dat God je zegent met het mooie werk wat je doet.

  Erik SchoneveldErik Schoneveld5 maanden geleden
 • Dit is waarom ik satan in mijn hart heb toegelaten in plaats van jesus hij beeld veel meer vrijheid uit.

  No NameNo Name5 maanden geleden
 • Ik vind deze mensen eng hoe ze doen. Ik wil daar voor geen goud bijhoren. Doe liever normaal dan doe ik al gek genoeg.

  Wendie ZantmanWendie Zantman5 maanden geleden
  • Dat is goed te zien aan je foto jaa..😜

   MarioMario5 maanden geleden
 • Omdat ze helemaal geklopt zijn of niet soms helemaal verstoort die hele kerk er klopt helemaal niets van

  Johan HoverJohan Hover5 maanden geleden
 • Inderdaad hoe kan je in Godsnaam toch op 1,5m zingen Godverdomme

  Monkey D. TorikoMonkey D. Toriko5 maanden geleden
 • Als je DSM-Bingo gaat spelen met deze aflevering dan moet je pauzeren en terugspoelen omdat je het niet kan bijhouden.

  AbhothraAbhothra5 maanden geleden
 • Deze mensen lijden gewoon aan waanideeën

  Amar DAmar D5 maanden geleden
 • Mensen zijn knetter gek, in die communities gebeuren dingen die het daglicht niet kan verdragen. Kijktip voor deze ‘gelovigen’: Zeitgeist The Movie. Dan ben je, als je toch nog ergens helder kunt nadenken, hopelijk snel genezen.

  Remge DienderRemge Diender5 maanden geleden
 • 12:30 gelukkig zijn christenen altijd zo lekker positief

  Tjerk OudshoornTjerk Oudshoorn5 maanden geleden
 • "laat mij leiden" " zeg me wat ik moet zeggen" ... God heeft toch vrije wil gegeven?

  Tijdelijke PortfolioTijdelijke Portfolio5 maanden geleden
 • Laat ze lekker doen wat ze willen doen... Zo komt ieder sneller tot god

  Tijdelijke PortfolioTijdelijke Portfolio5 maanden geleden
 • Waarom laat de kerk mij niet toe? Waarom krijg ik geen geestelijke steun van die mensen? Ze be- en veroordelen mensen. Is hun denkwijze zuiver?

  Luciënne van der vlistLuciënne van der vlist5 maanden geleden
  • @Luciënne van der vlist ja ik bedoel het ook net iets anders,maar dat je niet daar moet zijn is wel duidelijk...Als je in een kerk beoordeeld wordt dat kan niet goed zijn

   Buitenerf BredaBuitenerf Breda5 maanden geleden
  • @Buitenerf Breda er is niets te nemen, dankbaar voor wat ik krijg moet voldoende zijn ❣

   Luciënne van der vlistLuciënne van der vlist5 maanden geleden
  • @Buitenerf Breda ik heb ze allen gesproken qua soorten. Voor 'god' ben ik knetter gestoord, voor 'alla' ben ik gewoon een gefrustreerde moeder. Als geestelijke steunpilaar voor andere, was ik gewoon even nodig voor 'vreemden'. Betaald of onbetaald werk of werken vanuit het hart past gewoon niet meer binnen het EU gebeuren na de 50 voor velen. Iedereen doet maar wat in naam van...zuiverheid =steriliteit zoals iedereen nu aangestuurd en opgeleid word. Geestelijke steun = pillen/drugs, m.a.w. zoals Rutte al zei, dat iedereen gewoon de bek moet houden. Niet klagen maar dragen zoiets, net als de jezus die geofferd werd om zijn sterfdag jaarlijks te kunnen vieren. (Dit is zoals ik het zie)

   Luciënne van der vlistLuciënne van der vlist5 maanden geleden
  • Als ze dat doen zoals u zegt en ze veroordelen u dan moet u een andere kerk tot u nemen

   Buitenerf BredaBuitenerf Breda5 maanden geleden
 • Ik krijg hier kotsboertjes van

  Bas SijpkesBas Sijpkes5 maanden geleden
 • Droom verder

  Luca VaillantLuca Vaillant5 maanden geleden
 • Het feit dat "je geloof fundamenteel is voor wie je bent" geeft al aan hoe compleet los religieuzen soms van de werkelijkheid kunnen staan. Tering hee ...

  Eihoofd2Eihoofd25 maanden geleden
 • Ik vind deze mensen redelijk eng.

  Bier BrengerBier Brenger5 maanden geleden
 • Dat de overheid een "geloof" erkend betekend niet dat het meer waarde heeft dan iemand die in hart en nieren gelooft en dingen doen die geen label hebben.

  Noukynouk92Noukynouk925 maanden geleden
 • Onze God is er voor iedereen en overal! Men kan gewoon bidden, dat hoeft echt niet perse in de kerk. Geef elkaar de de vrijheid wat men ook doet en waar men dat doet.

  Kinderen van GodKinderen van God5 maanden geleden
  • Jij snapt m. Thank you very much. Hij leeft in onze harten onze lichaam is de tempel. We hebben geen stenen huis nodig om te aanbidden. Dat doen we in onszelf. Deze mensen snappen het niet.,

   Yehovah’s Samurai Rebel Queen WarriorYehovah’s Samurai Rebel Queen Warrior3 maanden geleden
 • dat is de antwoord

  WijertWijert5 maanden geleden
 • Jaap Dieleman is een held!

  Rolf Van RietschotenRolf Van Rietschoten5 maanden geleden
  • Daar denk ik anders over!! Ik heb het idee dat Jaap graag predikt over de eindtijd o.a maar ik vind deze persoon met meerdere bekende evangelisten in Nederland en anderen in de wereld erg vaag over de blijde boodschap/het evangelie, je moet best zoeken op internet om wat wijzer van deze mensen te worden,het is veel praten over de genade van God maar er komt dus altijd die MAAR achteraan, ik denk dat vele van deze predikanten het calvinisme omarmen. Het is NIET Jezus Christus + je eigen bijdrage voor je redding. 1 Korinthe hoofdstuk 15 vers 1-4 Romeinen hoofdstuk 10 vers 9-13. Een gezegende dag toegewenst in de naam van Jezus Christus!

   The Gospel messenger 1 Corinthians 15 : 1 - 4The Gospel messenger 1 Corinthians 15 : 1 - 45 maanden geleden
 • Ach bij religieuze mensen snap ik het meer dan complot gekkies. Is ook niet slim maar het is logischer dan satanische pedo’s ofzo 🤣🤣🤣

  Nick van der LindenNick van der Linden5 maanden geleden
 • Grappig én ironisch die advertentie van Black Friday voordat de video begint.

  TheLexy131313TheLexy1313135 maanden geleden
 • Mensen die hun grondwettelijk recht uitoefenen in tijden van een hardnekkig sarsgriepje met een mortaliteitscijfer van 0,16%.

  Telje SegensTelje Segens5 maanden geleden
 • Veel zegen broeders en zusters!! God is in controle

  janice648janice6485 maanden geleden
  • @Bart Bollen heb een beetje respect man

   Anouk FAnouk F5 maanden geleden
  • 2020 en jij gelooft nog steeds in sprookjes

   Bart BollenBart Bollen5 maanden geleden
 • 666 = BBB = Building Back Better Kijk uit voor het vaccin

  John JansenJohn Jansen5 maanden geleden
 • Openbaring 13

  John JansenJohn Jansen5 maanden geleden
  • Openbaring 13 heeft niks met dit te maken,de openbaringen vann.m. johannes gaan pas in in de grote verdrukking

   Buitenerf BredaBuitenerf Breda5 maanden geleden
 • Respect voor mijn christense broeders en zusters🙏🏻❤️

  Wegmisbruiker NederlandWegmisbruiker Nederland5 maanden geleden
 • Krijg zo´n ontzettend zin in death metal...

  Serious sAmSerious sAm5 maanden geleden
 • Veel mensen noemen christenen gek maar toch is de bijbel het meest verkochte boek

  ClownClown5 maanden geleden
  • @abcdef fedcba maar iets kan niet uit niets onstaan ook koolstof etc en wil ook nog even zeggen de mensen uit dit filmpje zijn speciale gevallen en lang niet elk christelijk persoon is zo

   ClownClown5 maanden geleden
  • @Clown in principe wel. Onder de juiste omstandigheden (vloeibaar water, stikstof, koolstof en silicium) is leven ontstaan. Naarmate de tijd vorderde ging dit leven steeds complexere vormen aannemen (evolutie) totdat wij zijn ontstaan. Een proces wat miljarden jaren duurt en nog steeds bezig is. Zelfs de mens is nu al verschillend van hoe we 100 jaar geleden eruit zagen.

   abcdef fedcbaabcdef fedcba5 maanden geleden
  • @abcdef fedcba je kan het ook niet bewijzen en geen een geloof is te bewijzen daarom heet het ook geloof of denk jij dat we uit de planeet gekropen zijn

   ClownClown5 maanden geleden
  • @Clown ​ Nee, dat heet indoctrinatie en heeft er niets mee te maken dat er een kern van waarheid in zit. Als jij vanaf je geboorte tot aan je dood wordt verteld dat 1+1=3, en elk ander geluid wordt verketterd door je omgeving dan ga je dat geloven. In mijn ogen is het niets anders dan de complotwappies van tegenwoordig. Geloven in je eigen waarheid en geen enkel bewijs om het te onderbouwen. En nee, een 2000 jaar oud verhalen boek is geen bewijs voor het bestaan van een god of hiernamaals.

   abcdef fedcbaabcdef fedcba5 maanden geleden
  • @abcdef fedcba dat ouders hun kinderen er over vertellen en dan ouders van die ouders ook zegt al genoeg dat het niet zomaar een verzonnen verhaaltje is

   ClownClown5 maanden geleden
 • wat een lulkoek allemaal ik geloof zeker dat er meer is maar dat hoeft ik niet via een kerk te horen

  Maria VisserMaria Visser5 maanden geleden
  • Maria Visser Van wie wil je het dan horen?

   Jarimaren MarenJarimaren Maren5 maanden geleden
 • dat kan je ook alleen hoor heb je geen kerk voor nodig je geloofd of je geloofd niet

  Maria VisserMaria Visser5 maanden geleden
  • Je weet dat geloven in het christendom je niet naar de hemel brengt

   joran 123joran 1235 maanden geleden
 • als je in het huis van god bent, beschermt god je tegen corona. uhu

  Jordy TalvellaJordy Talvella5 maanden geleden
 • De kerken zullen verdwijnen. Zie openbaringen.

  AnnieAnnie5 maanden geleden
 • Corona is een zegen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  MO AGGAMO AGGA5 maanden geleden
 • In de bijbel staat er duidelijk :vermijn de bijeenkomsten niet soals het in sommige het gewoonte is...

  Natalia LuchowskaNatalia Luchowska5 maanden geleden
 • Zonder God zijn we niemand en redden we het niet in deze werld die met zijn hebzucht aan het vergaan is. Zoek God solang Gij nog te vinden is en de genadetijd nog duurt voordat Gij terugkeert en er zullen veel verbaasd staan.

  Natalia LuchowskaNatalia Luchowska5 maanden geleden
 • Goed zo Jaap Dieleman! Het is de waarheid en men beperkt de christenen enorm en dit gaat tegen Gods woord in!!

  b sb s6 maanden geleden
 • Wij zitten met ons allen in een schip op een enorme woeste zee, Jezus Christus heeft ons mensen gezegd geduld te hebben, Kijk naar de discipelen in hun bootje toen Christus sliep, Ook hier werden zij bang,omdat zij bevreesd waren dat hun bootje zou vergaan op zee, Wat zei de Here toen tegen hen? Hij heeft Zijn leerlingen aangesproken op hun kleingelovigheid, Hij deed de storm doen liggen en het water doen kalmeren, Zo zitten wij als Zijn leerlingen dan opnieuw in een zeer zware storm! Geloof en bidt vanuit uw hart, Christus heeft de vijand al overwonnen, Ga op uw knieën,hef uw handen op,dank en lofprijs Zijn Naam, Zijn Heilge Geest zal u dan laten ervaren hoe groot en majusteus Zijn vertroosting en liefde is, Niet eerst zien en dan pas geloven, Maar eerst geloven en dan zult u zien! Broeders en zusters, Heb liefde en respect voor elkaar, De Waarachtige Liefdevolle Vader weet wat wij door moeten maken, Geloof en zie , Bidt en u zal gegeven worden,alsof u het al ontvangen hebt, Niet morgen,Maar nu, Lofprijs Zijn Naam, Dank Hem voor elke dag, Kijk eens terug op uw leven, Bent u 1 dag tekort gekomen wat betreft eten of drinken? Lieve broeders en zusters van ALLE gemeenten, De Here God verlaat u niet…Houd Moed! GEEF NIET OP! Amen,

  Raymond MeijerRaymond Meijer6 maanden geleden
  • Nog even een dingetje,,,,, De kerk begint in ons hart, Wij zijn allen ,een kerk,in naam van Jezus Christus, Laten wij ons respecteren hoe je Jezus Christus wilt belijden, De Here God vindt en ziet al onze gang en wandel, Zodra wij maar blijven erkennen dat er maar ÉEN weg is naar onze Vader. Door Christus,mens van vlees en bloed ,Die de losprijs voor al ons mensen betaald heeft, Hallelujah

   Raymond MeijerRaymond Meijer6 maanden geleden
 • ik ken niet wachten totdat iedereen atheïst is wat een bullshit zeg

  Marc VerusMarc Verus6 maanden geleden
 • Allereerst wil God dat mensen gered worden. Hoe? Dat ze belijden een zondig mens te zijn. Niemand is zonder zonden namelijk.God de Vader danken dat Hij Zijn Zoon, Jezus Christus, voor ons naar deze aarde gezonden heeft om de straf voor de zonden te dragen. Erken dat Hij jouw Verlosser is. Dat is alles. Doe dit in alle oprechtheid.

  M KnalgasM Knalgas6 maanden geleden
 • Gestoorde mensen die Gristenen !

  Edwin LauxenEdwin Lauxen6 maanden geleden
  • *christenen

   Jarimaren MarenJarimaren Maren5 maanden geleden
  • hz?

   JuulJuul6 maanden geleden
 • De kerk moet vol,hij bedoelt de kroeg

  Chris MöhlmannChris Möhlmann6 maanden geleden
 • God een geneeser,neem u zelf in de maling

  Chris MöhlmannChris Möhlmann6 maanden geleden
 • Hij praat de hele dag met god,zijn vrouw komt daar doodgewoon niet tussen.

  Chris MöhlmannChris Möhlmann6 maanden geleden
 • 😂😂😂😂 Dat heel Nederland in god gaat geloven,heelp Nederland,maar laat mij er buiten

  Chris MöhlmannChris Möhlmann6 maanden geleden
  • Hee Chris, jij bent zelf toch ook christelijk?

   Frank B.Frank B.6 maanden geleden
 • Als ik hier na luister,wordt persoonlijk 🤮 ik geloof niet in god. Zij die in god geloven ga lekker je gang.

  Chris MöhlmannChris Möhlmann6 maanden geleden
 • Sektarisch

  chris kragtwijkchris kragtwijk6 maanden geleden
 • Het is bijna verbijsterend dat mensen die geloven in een christelijke vorm van een diviniteit (want "God" is een te brede term) eigenlijk in hetzelfde stramien vallen als de gelovigen van de Rijksoverheid. Of nouja... verbijsterend... eigenlijk is het ook wel te voorspellen. Het is antropologisch heel goed te verklaren waarom mensen smeken om een autoritair regime.

  Courageous MelonCourageous Melon6 maanden geleden
  • @worfoz You do you.

   Courageous MelonCourageous Melon6 maanden geleden
  • Ja, en nu je mond houden!!!!! zo dat was pas autoritair voldeed dit aan jouw behoefte aan leiding en gezag? Of had ik scheldwoorden en bedreigingen moeten toevoegen? Ik ben nog lerende maar wil later de Leider van de Wereld worden,

   worfozworfoz6 maanden geleden
 • God is great 😎

  Melly OdinkMelly Odink6 maanden geleden
 • Als tiener dacht ik dat het geloof wel minder belangrijk zou worden in de wereld helaas lijkt het alsof het geloof weer overal terrein wint. Ik ben niet gelovig en dat is veel beter dan gelovig zijn omdat ik mijn eigen verantwoordelijkheid draag ,niets afwentel op god. Dat is niet makkelijk maar mocht er een god bestaan dan denk ik dat hij trotser is op mij dan op al die gelovigen die zo hun best doen voor god. Ik doe het uit eigen overtuiging en om mijn medemens te helpen niet om in de hemel te komen of een hoop maagden te krijgen in een hiernamaals.

  Peter-Paul HeurkensPeter-Paul Heurkens6 maanden geleden
 • het leven is een leugen geloof je in de leugen is de vrijheid weg denkmaar is na hier over

  dee deedeeedee deedeee6 maanden geleden
 • Als je "er mee op staat en mee naar bed gaat", en als "het niet alleen op zondag gebeurt", waarom moet je dan nog naar de kerk?

  MiMi6 maanden geleden
 • egoisten wie denken niet aan andere. moordenaars.

  Tom PeprikaTom Peprika6 maanden geleden
 • heb je geen kerk nodig voor geloofd

  Tom PeprikaTom Peprika6 maanden geleden
 • Omdat ze zich ervan bewust zijn dat de diagnosis poitiek en financieel is . En de oplossing ook.Ook zin ze zich ervan bewust dat ze geen wetten overtreden en dat voorschriften (statuutjes, ofwel meningen) van de overheid menselijke vrijwillige toestemming vereist.

  SAMURAI K9SSAMURAI K9S6 maanden geleden
 • 7:36 Oh ik had hem dus niet op 1.5x snelheid staan?

  PlompeloriePlompelorie6 maanden geleden
 • Mensen die hun grondwettelijk recht uitoefenen in tijden van een hardnekkig sarsgriepje met een mortaliteitscijfer van 0,16%. Wat kan je daartegen hebben...? Mijn zegen hebben ze.

  Charlotte RodriguesCharlotte Rodrigues6 maanden geleden
  • Sorry ik spreek geen fvd/complotgekkie

   TomTom4 maanden geleden
 • Corona is een enge naam voor een heftige griep. Men kan allang weer normaal doen. Maar men is bang gemaakt. Ik doe alles wat “God” verboden heeft. Ik leef nog steeds. Ja maar oma en opa en bla bla, nou die zitten er gewoon bij en vinden het ook flauwekul. Die leven ook nog. In elk dorp heb je positief geteste mensen. Maar doden of ernstig zieken hoor je niet. Zelfs met hoge aantallen besmettingen (46.000) in 1 week praten gemeenten niet over uitbreiden van begraafplaatsen of extra crematoriums. De zorg is overbelast wordt er gezegd. Of dat onze schuld is?!!? Nee die man die wel vaker leugens vertelt heeft of zich zogenaamd iets niet meer kon herinneren, die heeft jaren bezuinigd op de zorg, bijkomend is nog de maatregel dat je bij symptomen thuis moet blijven. Ja dan zit in deze tijden half Nederland thuis.

  Burkie BurkstraBurkie Burkstra6 maanden geleden
 • Wie of wat is Jezus? heel simpel, Jezus is de ZON. En de Zon ( de ZOON van God ) is onze vader in de hemel en letterlijk het licht. Onze moeder is AARDE. Moeder AARDE, vader ZON. Er is ook een film die in de titel zegt wie Jezus is. Jesus Christ SUPERSTAR. Hoe duidelijk wil je het hebben. Als je snapt dat Jezus de Zon is, dan klopt het dat hij leeft ( schijnt/opkomt). Christus is een bewustzijnsvorm, die eens in de 25920 jaar herrijst. Op het punt in de lente dat het aantal zonuren de donkere uren overstijgt, is Jezus herrezen en dat vieren we met pasen. Als Jezus in het grote jaar herrijst, wat in 2012 gebeurde, was daar het einde der tijden. Het is dan lente in het grote jaar, Jezus Christus is dan herrezen en mensen kunnen dan een hoger bewustzijn bereiken. Met deze kennis maken mensen een stap van geloven naar weten. Dat Jezus een personificatie van de Zon is, doet niets af aan zijn wonderen of status. Integendeel, het is een superstar, superman, het geeft leven. Zonnekracht veranderd een zaadje tot een druif, en daar maken we wijn van. Ik was ooit athiest, maar deze kennis maakte mij een Christen, omdat ik niet hoef te geloven. Ik kan Jezus voelen als de Zon schijnt en ik zie dat die echt bestaat. En Jezus staat ook wel symbool als de waarheid. Om zinnen te begrijpen uit de bijbel, zou je dus het woord Jezus ook mogen vervangen voor; de waarheid. Vertel het uw medemens zou ik zeggen, want Jezus leeft.

  jorni22jorni226 maanden geleden
 • Mooi het is en was altijd één God voor ons allen. Niet het einde van de wereld. He we zijn vrij en jullie hebben ,100procent gelijk.Geestelijk welzijn en samen zijn is het gezondste voor ons. Ok en we hebben echt hulp . Alle liefs

  Mariska van der MeerMariska van der Meer6 maanden geleden
 • Ik vind het toch wel sneu dat je je hele jeugd christelijk word opgevoed. Maar dat je het dan ook echt gaat geloven en gaat verdedigen als je volwassen bent, dan moet er toch echt was misgegaan zijn.

  666-555666-5556 maanden geleden
 • kunnen we die noorse trend uit de jaren 90 niet terugbrengen? kerken verbranden.

  Hu goHu go6 maanden geleden
NLworld