Rogier Roeters tipt: ontregel je blik op de wereld via Jakop Ahlbom Company - MUST #5

5 mrt. 2021
2 217 Weergaven

Rogier Roeters is vooral bekend van zijn werk als beeldend kunstenaar, maar is ook een theatermaker en goochelaar. Wie zijn werk kent weet dat Roeters graag verrast, prikkelt én soms ook verwart. En dat is precies waar zijn tip over gaat; iedereen moet volgens hem een keer een voorstelling van Jakop Ahlbom Company zien. Het werk van Jakop Ahlbom bestaat uit dans, muziek, mime, slapstick, special effects en illusionisme. Die mix leidt in ‘Innenschau’ tot een absurdistische droomvoorstelling die je als kijker ontregelt en je uit het dagelijkse ritme haalt.
#MUST #NPOCultuur #NPO2Extra
In MUST tippen podiumkunstenaars dingen die je volgens hun een keer gezien, gehoord of ervaren moet hebben. Een kunstwerk, muziekstuk of plek die hun raakt, inspireert of anders naar de wereld laat kijken.
NPO 2 extra, hét kanaal voor kunst, cultuur & documentaires.
Met non-stop voorstellingen, concerten, documentaires, films en programma’s over kunst & cultuur.
www.npostart.nl/npo2extra - KPN kanaal 88, Ziggo kanaal 222
De NPO opent het grootste podium van Nederland, gevuld met muziek, dans, theater en andere culturele producties die je niet wil missen. Corona raakt ons allemaal hard. De cultuursector heeft het ongekend zwaar. Er wordt in ons land heel veel moois bedacht, geoefend en gemaakt. Om te voorkomen dat alles ongezien en ongehoord blijft, is er NPO Cultuur.
www.npo.nl/cultuur
Meer van de NTR? Volg ons op:
NLworld: nlworld.info/stream/vYI.html...​
NPO Start: www.npostart.nl/​
Instagram: instagram.com/omroepntr/​
Facebook: facebook.com/ntromroep/

Reacties
 • Heel veel “moderne”kunst,muziek,dans,architectuur etc, is in mijn ogen vulgair,nietszeggend en kunsteloos,vaak walgelijk. Mensen maken en doen rare dingen en noemen zich dan kunstenaar,ik vind het meer kunstjesmakers.

  MarouschcaMarouschca2 maanden geleden
 • Moderne kunst staat buiten God en laat het doelloosheid van de mens zien. De mens heeft een oorsprong en een toekomst en dit komt men in moderne kunst niet tegen waar dood en chaos heerst!!

  Goy de patriotGoy de patriot2 maanden geleden
  • Een vrijheid die ons gegeven is, die jij persoonlijk niet begrijpt of waardeert. Prima. Niets met een god te maken.

   schatschat2 maanden geleden
NLworld