Martijn Kardol tipt: ga naar de bioscoop en laat je niet afleiden - MUST #8

24 mrt. 2021
667 Weergaven

Cabaretier en columnist Martijn Kardol vindt altijd wel een gaatje in zijn agenda om naar de film te gaan. Thuis vindt Martijn niet de rust om een film in zijn geheel te bekijken, dus zit hij liever tussen de vaste middagbezoekers van de bioscoop. Hij ziet het echt als uitje, het liefst in een mooie bioscoop zoals Tuschinski en dan genieten van de voorstelling, inclusief popcorn en reclames vooraf. Zijn tip: ga naar de bioscoop, laat je verrassen en vooral niet afleiden.
#MUST #NPOCultuur #NPO2Extra
In MUST tippen podiumkunstenaars dingen die je volgens hen een keer gezien, gehoord of ervaren moet hebben. Een kunstwerk, muziekstuk of plek die hun raakt, inspireert of anders naar de wereld laat kijken.
NPO 2 extra, hét kanaal voor kunst, cultuur & documentaires.
Met non-stop voorstellingen, concerten, documentaires, films en programma’s over kunst & cultuur.
www.npostart.nl/npo2extra - KPN kanaal 88, Ziggo kanaal 222
De NPO opent het grootste podium van Nederland, gevuld met muziek, dans, theater en andere culturele producties die je niet wil missen. Corona raakt ons allemaal hard. De cultuursector heeft het ongekend zwaar. Er wordt in ons land heel veel moois bedacht, geoefend en gemaakt. Om te voorkomen dat alles ongezien en ongehoord blijft, is er NPO Cultuur. www.npo.nl/cultuur
Meer van de NTR? Volg ons op:
NLworld: nlworld.info/stream/vYIUfdklMDqUnl5GLjXZhA.html?view_as=subscribe?sub_confirmation=1
NPO Start: www.npostart.nl/
Instagram: instagram.com/omroepntr/
Facebook: facebook.com/ntromroep/

NLworld